Fragolija - rakija od šumskih jagoda

Rakija od šumskih jagoda
Poklon boca zapremine 200ml, 40% alkohola, rok upotrebe neograničen.
CENA: 9.500,00 RSD Poruči

Šumska jagoda je još od davnina veoma cenjena voćka, izuzetnih hranljivih i blagotvornih svojstava, atraktivnog izgleda i veoma izražene mirisne arome.

Tretirana prirodnim procesom proizvodnje, šumska jagoda postala je glavni sastojak ekskluzivne domaće rakije - Fragolije.

Harmoničnog ukusa, mirisa i boje, sa 40% alkohola, Fragolija je nastala od selektovanih zrelih plodova šumske jagode, najzdravije tradiconalne sorte sa obronaka planina Golije i Javora. Ubrane u letnjim mesecima, jagode su pažljivo čuvane i po originalnoj recepturi pretočene u rakiju.

Jedna boca najfinije Fragolije sadrži 2000 ručno ubranih plodova šumske jagode. Sa puno ljubavi, potpuno prirodnim procesom dobijena je raskošna aroma od sušenih plodova šumske jagode, koja rakiju čini posebno pitkom.

Originalno pakovanje i istančan ukus šumske jagode čine Fragoliju jedinstvenim suvenirom iz srca Ivanjice. Čuvana u pažljivo osmišljenoj boci od 200ml, Fragolija je idealan poklon za ljubitelje prave domaće rakije.

U jednu čašicu ekskluzivne Fragolije slivene su tri životne želje, zato sipaj i oseti snagu prirode. Nazdravi za život, ljubav i sreću!

Konzumirati blago rashlađenu, na podrumskoj temperaturi (16°C)

Rakija od šumskih jagoda
Poklon boca zapremine 200ml, 40% alkohola, rok upotrebe neograničen.
CENA: 9.500,00 RSD Poruči